Atelier: Cum sa construim o relatie armonioasa cu copiii nostri

Atelier: Cum sa construim o relatie armonioasa cu copiii nostri

Atelier de mindfulness si parentaj constient

– Eveniment in cadrul campaniei nationale „Te asteptam in librarie!”-
Libraria St.O.Iosif – Strada Muresenilor, nr. 14
Joi, 20 septembrie 2018, ora 18.30

Editura Herald si Libraria St.O.Iosif din Brasov (Strada Muresenilor, nr. 14) ii asteapta pe parinti joi, 20 septembrie 2018, ora 18:30, la evenimentul Cum sa construim o relatie armonioasa cu copiii nostri – Atelier de mindfulness si parentaj constient, eveniment ce se va desfasura in cadrul campaniei nationale „Te asteptam in librarie!”.

  • Cum separam iubirea de frica?
  • Cum intelegem corect viata emotionala a copiilor nostri?
  • Simtim ca nu le putem fi tot timpul aproape copiilor in momentele dificile
  • Cum invatam copiii sa isi pastreze prospetimea, sa traiasca cu mindfulness
  • Avem nevoie sa fim conectati la viata lor emotionala, dar simtim ca nu ii intelegem de fiecare data?

Nu exista parinti perfecti, nu exista copii perfecti si nici relatii fara tensiuni, iar cartile pe care vi le propunem sunt un companion si un sprijin in calatoria alaturi de oamenii mai buni pe care vrem sa ii crestem si cei care vrem sa devenim noi insine.

Participantii la eveniment vor discuta pe marginea titlurilor Familia Constienta de Shefali Tsabari, din colectia Parentaj, si Pe locuri, fiti gata…respirati, de Carla Naumburg, publicata in colectia Mindfulness, alaturi de invitatii: Eliza Biro (instructor de Aware Parenting), Catalina Serban (psihoterapeut, organizator de ateliere pentru copii pentru dezvoltarea inteligentiei emotionale), Alina Moldovan (consilier psihologic si psihoterapeut, membru fondator EquilibruPsi – Societate Civila Profesionala de Psihologie), specialisti care vor impartasi publicului brasovean prezent la eveniment, notiuni din teoriile psihologice si educationale care ne vor ajuta sa avem o buna comunicare si o dinamica armonioasa in relatia copil-parinte. Evenimentul va fi moderat de Sorin Lucaci (PR Editura Herald).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s