Echipament antifurt 2 in 1 pentru biciclete | Rubrica de Tehnologie

In fiecare luni, de la ora 10:30, in emisiunea “Happy Music cu Marius”, iti aducem “Rubrica de Tehnologie”, in care Cristian Lacraru, tatic pasionat de tehnologie, prezinta cate un gadget nou.

Si pentru ca vremea ne indeamna sa facem tot mai des plimbari in aer liber, nu se putea ca editia de saptamana aceasta sa nu fie despre biciclete! Sau mai bine spus, despre echiparea corespunzatoare a unei biciclete, cu lumini si sistem antifurt. Stiai ca exista un echipament 2 in 1, care le inglobeaza?

Este vorba despre BrightLoc, un dispozitiv facut din 2 parti (o parte, cu lumina alba, care se monteaza in fata bicicletei si o parte, cu lumina rosie, care se monteaza in spatele bicicletei), care ofera vizibilitate 360 grade, asadar esti vazut pe bicicleta din orice pozitie, de orice participant la trafic.

Pe langa lumini, echipamentul functioneaza in acelasi timp si ca un sistem antifurt. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi cele doua parti in momentul in care stationezi, realizand astfel un sistem antifurt solid.

Mai multe despre acest dispozitiv poti afla chiar de Cristian Lacraru, in podcastul de mai jos:

Foto: Facebook BrightLoc


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s