Dieta cu succes

Cum reusesti sa treci de punctul mort, intr-o dieta? Andreea Marin are 3 reguli simple, pe care ni le spune si noua acum, la Pretuieste Viata.

„Toate regimurile de slabit, se stie, au momentele lor de agonie si extaz”, ne aminteste realizatoarea.

In episodul anterior al emisiunii, am descoperit in ce momente poate stagna o dieta. De aceasta data, aflam si cum sa trecem peste aceste clipe, fara sa renuntam sau sa o luam de la capat. Sunt 3 reguli care ne vor tine pe un drum drept si ne vor ajuta sa ne atingem obiectivele.

Primul sfat al Andreei Marin este sa nu renuntam. Chiar daca, de la o zi la alta, ni se pare ca nu e nicio schimbare, de fapt, noi tot facem progrese in dieta. Totusi, este nevoie de o privire mai de ansamblu. Ok, nu mai pierzi 2 kg pe saptamana, dar, de la o luna la alta, tot se va vedea o diferenta (oricat de mica). Ramai pe baricade si ajusteaza-ti asteptarile.

Afla celelalte doua reguli chiar acum, la Pretuieste Viata.

Vezi si:

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s