Dezvoltarea copilului influentata de obiceiurile alimentare

Dezvoltarea copilului, influentata de obiceiurile alimentare

Daca noi, adultii, nu prea avem grija ce mancam, ne grabim si infulecam, in cazul copiilor trebuie sa acordam o atentie speciala alimentatiei. Cum sunt obiceiurile alimentare responsabile de dezvoltarea copilului tau? Afla acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Obiceiurile alimentare se formeaza din copilarie si, in mare parte, se pastreaza pe tot parcursul vietii. Inclusiv gustul se formeaza dupa primul an de viata, odata ce bebelusul incepe diversificarea.

In aceste conditii, este foarte important ce le dam puilor nostri sa manance, astfel incat sa deprinda obiceiuri sanatoase in alimentatie si sa prefere gustul fructelor proaspete in fata chipsurilor sau altor produse de junk food.

Iar un prim pas este sa incepem sa cumparam cat mai natural, dupa cum ne indeamna si dr. Stefan Tiron. Pe cat posibil, cumpara de la piata, nu de la supermarket. Mergi la tara cu puiul tau si lasa-l sa incerce laptele proaspat muls, in loc sa ii dai lapte degresat dintr-o cutie. Dezvoltarea copilului tau are nevoie de produse cat mai naturale.

Gaseste in aceasta editie a emisiunii Traieste Sanatos cu Simona si alte sfaturi pentru a-i forma puiului tau obiceiurile alimentare.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s