Dezvolta-ti gandirea jucand „Cele 20 de intrebari” in masina

Calatoriile lungi cu masina pot fi transformate, cu putina imaginatie, in aventurile distractive, dar si educative pentru copii. Un joc pe care pe care il puteti incerca in familie pentru a face drumurile cu masina placute, amuzante si educative se numeste „Cele 20 de intrebari”.

Este simplu, captivant si ii provoaca pe cei mici sa isi puna intrebari strategice si sa dezvolte gandirea logica. Principiul jocului este simplu: unul dintre jucatori isi alege un obiect, un animal sau un personaj, iar ceilalti jucatori trebuie sa ghiceasca despre cine sau despre ce este vorba, adresand 20 de intrebari la care raspunsurile pot fi doar „DA” sau „NU”.

Pentru inceput, unul dintre parinti sau copii se poate gandi la un obiect, un animal sau un personaj, iar alt jucator trebuie sa incerce sa ghiceasca despre cine sau ce este vorba punand intrebari strategice, care sa il ajute sa elimine cat mai multe optiuni.

Adresand intrebari istete si folosindu-si abilitatile de deductie, cel care pune intrebarile poate castiga proba, ghicind obiectul, animalul sau personajul pus in minte de primul jucator.

Dincolo de rezultatul jocului, toata familia castiga amintirea unei calatorii placute si o portie buna de distractie, jucand „Cele 20 de intrebari”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s