Distreaza-te la drum jucand „Bingo în masina”

Calatoriile lungi cu masina pot deveni mult mai distractive si interactive cu ajutorul jocului „Bingo in masina”. Acest joc clasic poate fi adaptat incluzind imagini si transformandu-l astfel intr-o aventura captivanta pentru intreaga familie. Scopul principal este sa pastrezi atentia si entuziasmul copiilor pe tot parcursul calatoriei, iar acest joc este solutia perfecta pentru asta.

Pentru inceput e nevoie sa pregatesti mai multe „fise de bingo” cu diferite imagini; pot fi semne de circulatie, animale care pot fi intalnite pe drum sau cladiri care apar pe traseu. Poti combina aceste imagini pe o singura fisa sau poti crea fise separate pentru fiecare tema. Important e sa alegi imagini variate si interesante, ca sa-i tii pe micii jucatori implicati si entuziasmati.

Odata ce ati pornit la drum si ati dat startul jocului, copiii sunt incurajati sa observe cu atentie mediul inconjurator si sa caute imaginile de pe fisele lor de bingo. De fiecare data cand va intalniti cu o imagine de pe fisa de bingo, copiii pot marca acea imagine. Scopul este sa completeze o linie sau un model specific pe fisa lor, pentru a castiga jocul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s