Decoratiuni de Sarbatori: ghirlanda din baloane colorate

Fie ca planuiesti sa dai o petrecere de Craciun, fie ca vrei sa-ti decorezi toata casa de sarbatoare (nu doar bradul de Craciun), o ghirlanda din baloane colorate te va incanta cu siguranta. E foarte simplu de facut, nu ai nevoie de multe materiale si nici nu iti ia foarte mult timp. Cu alte cuvinte, e o decoratiune perfecta de realizat in ajun de sarbatoare.

Materiale necesare:

  • baloane (nu foarte mari)
  • hartie cartonata
  • scotch
  • foarfeca
  • panglica subtire
  • pistol de lipit sau lipici foarte bun

Pentru inceput, umfla cateva baloane. Taie apoi cate o fasie de 4-5 cm de scotch pentru fiecare balon si lipeste gatul baloanelor in asa fel incat capetele pe unde ai suflat sa intre si sa ramana in interior (ca in imaginea de mai jos):

Decupeaza dintr-o coala de hartie cartonata cate o fasie de 3-4 centimetri latime si 15-20 cm lungime pentru fiecare balon. Uneste capetele fiecarei fasii pentru a forma un inel si lipeste-le cu un lipici bun (sau cu pistolul de lipit).

Lipeste cate un inel de hartie pe fiecare balon (in capatul cel mai umflat) folosind tot pistolul de lipit, apoi fa cate doua mici taieturi de 1-2 cm in hartie, ca sa poti lega baloanele. Cum? Ia o panglica si trece-o prin aceste taieturi, de la un balon la altul, si vei obtine o ghirlanda inedita din baloane colorate, pe careo poti agata oriunde in casa.

Sursa: thecwaftyblog.blogspot.ro

Sarbatori fericite!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s