Cum iti inveti copilul generozitatea de Craciun

Cum iti inveti copilul generozitatea de Craciun

Sa fim sinceri. Ne place sa primim daruri de Craciun. Iar cei mai bucurosi de cadouri si, in acelasi timp, cei mai rasfatati in aceasta perioada sunt, bineinteles, copiii. Dar la fel de important este si sa daruim. Hai sa ii invatam si pe cei mici generozitatea de Craciun. La Meditatii pentru parinti, iata cum.

„Eu cred ca nu e nevoie sa le povestim, e nevoie sa le aratam”, spune trainerul Cristina Negut despre a-i invata pe copii generozitatea de Craciun. „Sa le aratam cum primim noi, de pilda, darurile, sa le aratam ce daruri ne bucura pe noi si sa fim cu ei, ochi in ochi, atunci cand ei ne daruiesc ceva. Este cea mai frumoasa poveste pe care le-o putem spune despre daruri.”

Cu alte cuvinte, puterea exemplului este mai importanta decat orice discurs i-ai putea tine prichindelului tau despre spiritul Craciunului si bunatatea de Sarbatori.

In momentul in care ii arati copilului tau cum pregatesti un cadou cu dragoste, cum il alegi pe sufletul persoanei pentru care il faci si cum se bucura cel ce primeste, este foarte posibil ca cel mic sa isi doreasca sa faca si el o astfel de bucurie.

Mai multe despre generozitatea de Craciun iti spunem acum, la Meditatii pentru parinti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s