De la ce varsta cautam instrumente muzicale pentru copii

De la ce varsta cautam instrumente muzicale pentru copii

Oare afinitatea micutului pentru zdranganitul in tobe este un indiciu ca ar avea inclinatii muzicale? Afla acum cand este momentul sa incepi sa te uiti dupa instrumente muzicale pentru copii.

In primul rand, este bine sa stii cat de multa importanta aduce deprinderea unui instrument muzical in dezvoltarea copilului: ii creste capacitatea de invatare si de memorare, il face un empatic si ii aduce multe alte beneficii.

Apoi, inainte sa te gandesti sa ii cumperi tot felul de jucarii muzicale scumpe copilului, aminteste-ti ca puiul tau este inconjurat de sunete, la tot pasul. O multime de obiecte pot deveni jucarii muzicale pentru bebelusi, de la oalele din bucatarie, pana la orez turnat intr-o sticla de plastic.

Mai multe sfaturi despre instrumente muzicale pentru copii ne ofera mamica Georgiana, acum, la Parinti de Pici.

Cele mai potrivite instrumente muzicale pentru copii la varste fragede

Asa cum spuneam mai sus, poti construi jucarii muzicale din obiectele de prin casa.

De asemenea, pentru bebelusi mai sunt potrivite instrumentele simple, precum: maracas, tamburina, clopotei, muzicuta, castaniete si xilofon. (Da click pe cuvintele cu link, pentru a accesa tutorialele pentru construirea respectivelor instrumente.) Bineinteles, toate vor fi in miniatura si de jucarie. Poti incerca chiar si un mic ukulele.

Orice instrumente muzicale pentru copii ai alege, poti fii sigur(a) ca vor contribui la dezvoltarea copilului tau.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s