Premieră de film: Două inimi

Din 26 decembrie, Vertical Entertainment te invită în cinematografe pentru o producție românească ce aduce un suflu nou: Două inimi!

Lexi, o fată de 19 ani, săracă, cu o viață plină de greutăți, dar foarte talentată, scrie versuri și muzică într-un caiet. Înainte de o întâlnire importantă care îi poate schimba viața și în care carnetul ei joacă un rol crucial, Lexi pierde caietul.

Printr-un concurs de împrejurări, Lexi crede că acesta a ajuns în posesia lui Zen, un superstar arogant, cântăreț de muzică trap. Însă Universul are deja planuri pentru cei doi, care se reîntâlnesc și descoperă că au mai multe lucruri în comun decât credeau.

Filmul este realizat de casa de producţie Mixton Movie, iar din distribuție fac parte Iuliana Beregoi, Connect-R, Ceanu Zheng, Celina Enea, Cezar Alexa, Iasmina Saraj, Ana Beregoi, Erica Moldovan și Ionuț Rotaru.

Filmul Două Inimi este distribuit de Vertical Entertainment în toate cinematografele din țară și poate fi văzut în avanpremieră din 26 decembrie și în premieră din 30 decembrie 2022.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s