De 1 iunie, joaca-te in familie!

Ziua Copilului este, in primul rand, despre joaca si timp petrecut in familie, pentru ca acestea sunt cele mai mari bucurii ale oricarui copil. E si motivul pentru care Itsy Bitsy a facut posibil ca 1 Iunie sa fie Zi Libera Nationala.

Cu o zi intreaga la dispozitie pentru joaca in familie, lista ideilor de activitati de incercat devine foarte lunga. Vestea buna e ca poti sarbatori cate putin in fiecare zi, facandu-ti timp de joaca.

Prietenii de la Asmodee.ro ne dau si mai multe ocazii de joaca, oferind, in perioada 25 mai – 01 Iunie, reduceri de 25% la jocul Dobble, in cele 4 variante: Classic, Frozen 2, Harry Potter si Patrula catelusilor.

Unul din jocurile cele mai indragite din ultimii ani, Dobble reuseste sa activeze pofta de joaca atat copiilor, cat si parintilor.

Dobble le dezvolta copiilor atentia, viteza de reactie, spiritul de observatie, dar aduce si multa voie buna in familie. Se poate juca atat de catre parinti cu copiii lor, cat si de catre copii impreuna cu prieteni de varsta lor, regulile jocului fiind foarte simple.

Cum se joaca Dobble?

Dobble este un joc de perspicacitate si viteza care poate fi jucat de doi, pana la opt jucatori. Jocul e recomandat copiilor de la 6 ani in sus (unele variante sunt pentru 4+), iar o partida de joc dureaza aproximativ 15 minute.

Setul de joc contine 50 de carti de joc de forma rotunda, 5 carti cu variante de joc si un regulament de joc. Fiecare carte de joc prezinta 8 simboluri, iar oricare 2 carti au un simbol grafic comun.

Indiferent de joc si de numarul de participanti, fiecare jucator se va stradui sa fie mereu cel mai rapid in identificarea simbolului comun intre doua carti.

Dincolo de faptul ca e foarte distractiv, Dooble e disponibil in mai multe variante, inspirate de unele dintre cele mai indragite personaje ale copiilor. Astfel, pe langa varianta clasica a jocului, Dobble Classic, exista Dobble pentru fanii Frozen, Dobble Harry Potter si Dobble Patrula Catelusilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s