Asociatia CONIL face valuri de bine pentru copiii cu autism

Asociația CONIL participa la Swimathon 2021 si face valuri de bine pentru proiectul Aquaterapie pentru copiii cu autism!

Inotand alaturi de Asociația CONIL, pe apă sau pe uscat, la propriu sau la figurat, în campania Swimathon 2021, “Aquaterapie pentru copiii cu autism”, oricine poate participa la cea mai mare cursă de strângere de fonduri pentru copiii cu nevoi speciale.

29 de echipe formate din peste 100 de înotători, persoane publice și oameni obișnuiți, vor da din brațe timp de mai bine de două luni pentru ca 50 de copii diagnosticați cu autism să beneficieze gratuit de programe de recuperare și integrare prin sport și aquaterapie.

“Sunt deosebit de onorată și fericită să văd că alături de noi în susținerea cauzei copiilor cu autism au venit atât de mulți oameni frumoși! Nevoia de susținere a acestor copii și a familiilor lor este una permanenetă. Prin programele de recuperare și integrare prin sport a copiilor cu autism pe care Asociația CONIL le dezvoltă începând cu anul 2018, dăm o șansă reală acestora de a își depăși propriile limite, de a sparge bariere și, de ce nu, de a își descopri și cultiva abilitățile motrice cu care mulți dintre ei sunt înzestrați. Felicit și mulțumesc fiecărui înotător ce a ales să sprijine proiectul CONIL Gestul vostru ne motivează și în același timp ne dă siâperanța că împreună putem construi cu adevărat o lume mai bună pentru toți copiii! “ ne spune Adela Hanafi, președinte Asociația CONIL.

În perioada 27 mai – 31 iulie, participanții care și-au setat, la intrarea în competiție un obiectiv financiar vor întinde mâna și la propriu, și la figurat în stânga și-n dreapta.

Și aici este minunea cea mai mare și mai frumoasă. Pentru ca obiectivul lor să fie atins vei putea fi și tu invitat să participi, să contribui, să susții.

Spune DA! Intră pe site-ul competiției –găzduită de platforma Swimathon ,-alege-ți echipa preferată și donează și tu. Oricât! Zicala „Pic cu pic se face strop” este cât se poate de adevărată.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s