De 1 iunie, intalneste-te cu Dino si Spune DA copilariei!

De 1 iunie, intalneste-te cu Dino si Spune DA copilariei!

La Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018, Dino si prietenii de la Danonino ne intampina cu jocuri, provocari si gustari delicioase. De Ziua Copilului, Spune DA si hai la joaca!

De 1 iunie, la cortul Danonino din Parcul Alexandru Ioan Cuza, fiecare copil va gasi ceva pentru care sa Spuna DA, fie ca vorbim de relaxare, aventura sau creativitate!

Dino va fi alaturi de cei mici pe parcursul intregii zile, incurajandu-i sa se bucure de prima zi de vara. Iata ce surprize ti-a pregatit:

Dino Cinema

Porneste intr-o noua aventura alaturi de Dino si prietenii sai! Poti viziona la standul Danonino seria de desene animate Aventurile lui Dino.

Dino Aventura

Dino te provoaca la joaca vara aceasta! O vara foarte colorata! Aduna-ti prietenii si parcurgeti cele 5 trasee cu provocari lansate de Dino. Vei parcurge o serie de probe, cum ar fi: cursa cu obstacole, sotron in culori, piscina colorata si multe altele.

La finalul cursei, vei putea sa te racoresti cu un produs Danonino si sa iti faci cat de multe poze vrei cu Dino si prietenii sai!

Atelierul lui Dino

Dino nu este doar jucaus, stiati? Este si foarte talentat. Alaturi de el te poti relaxa colorand, pictand, invatand forme si culori!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s