De 1 iunie, ZI LIBER ce te face fericit, direct din parc, pe Itsy Bitsy FM!

De 1 iunie, ZI LIBER ce te face fericit, direct din parc, pe Itsy Bitsy FM!

La Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018, aducem radioul tau preferat in Parcul Alexandru Ioan Cuza si iti oferim o experienta radio de neuitat, alaturi de realizatorii Itsy Bitsy FM. Inscrie-te aici pentru a intra in direct la radio de 1 iunie, vino la studioul Itsy Bitsy din parc si ZI LIBER ce te face fericit!

De Ziua Copilului Impreuna cu Parintii, am pregatit un cadou foarte special, pentru familiile din Bucuresti. De la 8 dimineata la 8 seara, emitem LIVE, de la Rosarium, din Parcul Alexandru Ioan Cuza. Itsy, Bitsy si Andrei, Zapa si Catalina, Ruxandra si Marius, Alex Zamfir si Alina Tofan sunt pregatiti sa intampine cat mai multi copii si sa afle ce simt ei de 1 iunie, ce isi doresc, ce le place, cum sarbatoresc si ce ii face fericiti.

Pentru a intra in direct la radio de la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in formularul de mai jos si sa alegi intervalul orar in care poti veni cu puiul tau. Toti copiii care vor transmite o urare LIVE vor pleca si cu un cadou de ziua lor.

Inscrierile s-au incheiat. Va asteptam cu drag la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s