Daruieste o lume de Basm ajunge din nou la Opera Comica pentru Copii

Campania Daruieste o lume de basm, care creeaza bibiloteci sociale pentru copii inca din anul 2018, ajunge din nou la Opera Comica pentru Copii.

Copiii, parintii si editurile sunt asteptati in acest sfarsit de saptamana (26 si 27 septembrie) in decorul de poveste al Operei Comice pentru Copii, sa doneze carti pentru copii mai putin norocosi.

Cartile donate vor ajunge sa creeze urmatoarele biblioteci sociale din campania Daruieste o lume de basm.

Intr-o lume ca de basm, in aer liber, copiii care vin la Opera Comica sunt invitati sa se bucure de: gradina cu fluturi, plante cararnivore, plimbari cu barcuta sau cu trenuletul, masinute electrice, Aventura Parc, Ateliere de creatie (atelier de papusi, atelier de olarit, de pictura pe apa, pe figurine sau tricou), Cinema, Observator de Stele si de alte atractii pentru intreaga familie!

Cei care vor sa doneze cartile sunt asteptati intr-un mediu sigur, in aceste intervale orare:

  • Vineri, 25 septembrie, intre orele 17:00 – 21:30
  • Sambata, 26 septembrie, intre 12:00 -14:00 si 17:00-21:30

Proiectul Daruieste o lume de basm este o initiativa lansata in decembrie 2018 de Asociatia Kineto Bebe si Asociatia EMOVERE. Campania a creat pana acum 14 biblioteci pentru copii in spitale, scoli, gradinite, centre sociale, unde cei mici nu aveau acces la carti, de care au atata nevoie.

Parteneri ai campaniei „Daruieste o lume de basm” sunt: Itsy Bitsy FM, Opera Comica pentru Copii, 4Colours, Editura Nemi, Editura RAO, Editura NICULESCU, Editura Humanitas Junior, Editura Litera.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s