Spark a dat startul calatoriei in lumea animalelor de companie impreuna cu Purina Pet School!

Purina Pet School si Spark, supereroul indragostit de animale, sunt alaturi de tine intr-o calatorie fascinanta in lumea animalelor de companie. Descopera care este istoria pisicilor si cum au ajuns ele in viata noastra.

Pisicile sunt animale de companie adorabile, extrem de iubitoare si ideale pentru a fi crescute in apartament. Se inteleg foarte bine cu cei mici si isi petrec cea mai mare pare din timp dormind sau alintandu-se, asa ca e imposibil sa nu-ti „pice cu tronc”. Ajunse in topul preferintelor celor care isi petrec o parte buna din timp online si cu un numar masiv de share-uri la fiecare postare de pe social media in care apar, pisicile au batut o cale lunga, din Antichitate si pana astazi, cand au devenit un simbol al animalului de companie perfect. Noi am urmarit parcursul pisicilor, de la zeitate, la animal domestic, pe care dorim sa ti-l impartasim si tie in randurile de mai jos.

Istoria pisicii incepe acum peste noua mii de ani, undeva in zona Ciprului de astazi, cand se presupune ca a avut loc prima interactiune a omului cu pisica salbatica, desi domesticirea acesteia s-a petrecut cu mult mai tarziu, aproximativ acum patru mii de ani. Tot o presupunere este si aceea ca primele pisici domestice au ca stramos pisica salbatica africana, rasa domesticita pentru a apara culturile agricole si sanatatea publica de rozatoare.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul purina.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s