lego hidden side aplicatie

Cum sa devii vanator de fantome in 3 pasi

Halloween-ul nu este o sarbatoare traditional romaneasca, dar trebuie sa recunoastem ca este distractiva, mai ales pentru cei mici care au ocazia sa se costumeze in cele mai infricosatoare si traznite personaje, sa sculpteze dovleci si sa vaneze fantome.

Si daca tot vorbim de jocuri si fantome, va reamintim ca seturile LEGO® Hidden Side™ au sosit!

Descopera o alta dimensiune a acestei lumi ascunse folosind pentru inceput, un scurt instructaj, care iti ofera toate detaliile de care ai nevoie pentru a te bucura de experienta LEGO® Hidden Side™!

Halloween-ul se apropie si este poate, cel mai potrivit moment sa vezi cum setul, minifigurinele si fantomele prind viata cu ajutorul aplicatiei AR (realitate augmentata) LEGO® HIDDEN SIDE™. Transforma-ti telefonul intr-un dispozitiv de vanat fantome!

Cum sa devii un vanator de fantome in doar 3 pasi

Iti plac povestile cu fantome? Construieste si devino parte dintr-una! Exploreaza seturile LEGO intr-un mod nemaivazut pana acum, folosind gratuit aplicatia cu realitate augmentata! Povestea are loc in orasul Newbury, unde doi tineri, Jack si Parker, ajutati de profesoara trasnita J.B. incearca sa desluseasca misterul care acopera orasul si sa salveze oamenii de fantomele care ii bantuie. Seturile includ cladiri, vehicule, barci si o gramada de transformari si surprize ascunse!

Este foarte usor sa-ti incepi cariera de vanator de fantome:

1. Construieste-ti setul LEGO® Hidden Side™ (ai 8 optiuni diferite 😊, cauta online mai multe detalii);
2. Descarca aplicatia LEGO® HIDDEN SIDE™ pentru a-ti transforma telefonul intr-un detector de fantome;
3. Scaneaza setul cosntruit pentru a descoperi partea ascunsa a orasului Newbury, apoi vaneaza fantome si experiente noi!

 

Aplicatia LEGO® HIDDEN SIDE™ poate fi descarcata GRATUIT din App Store  sau Google Play.

Aplicatia functioneaza numai pe anumite telefoane. Lista de device-uri compatibile se gaseste aici. Daca nu iti apare aplicatia atunci cand cauti LEGO® HIDDEN SIDE™, inseamna ca dispozitivul de pe care cauti nu este compatibil deoarece nu este dotat cu tehnologie AR. Insa lista si aplicatia se actualizeaza mereu, asa ca exista o sansa ca ea sa functioneze chiar si pe dispozitivul tau. Incearca!

Cum functioneaza aplicatia LEGO Hidden Side

Aplicatia LEGO® Hidden Side™ foloseste realitatea augmentata pentru a scana seturile LEGO si pentru a genera detalii si cadre virtuale pe ecranul telefonului sau al tabletei. Tot ce trebuie sa faci este sa incadrezi setul construit in conturul de pe ecran si vanatoarea poate incepe! Pe masura ce completezi misiunile vei putea sa iti upgradezi profilul si sa capeti noi abilitati.

Este foarte important sa te joci cu setul intr-o incapere bine luminata si pe o suprafata curata, pentru a ajuta camera dispozitivului tau sa distinga setul cat mai bine.

Pot sa ma joc in aplicatie fara sa construiesc seturile?

Aplicatia LEGO® Hidden Side™ are doua moduri de joc: Vanator si Fantoma.

In modul Fantoma te poti juca liber si poti bantui diverse locuri din Newbury fara a fi conditionat de construirea unui set LEGO Hidden Side.
Pentru modul Vanator, in schimb, este nevoie de cel putin un set LEGO construit, deoarece aplicatia trebuie sa detecteze modelul pentru a-ti permite sa capturezi fantomele si sa strangi puncte.

Ti-a fost de folos acest articol? Da-l mai departe si altor fani LEGO care vor sa incerce realitatea augmentata a seturilor LEGO Hidden Side. Spor la construit!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s