„Salma si misterul cartii magice”, din 1 noiembrie la cinema!

Nu stii ce sa faci cu cei mici in zilele mohorate de toamna? Ce ai zice de o iesire la film, cu toata familia? Si nu oriunde, ci la cea mai noua animatie care isi face aparitia in programul cinematografelor din 1 noiembrie: „Salma si misterul cartii magice”!

In orasul mexican Santa Clara traieste Salma, o fata de 16 ani, orfana, care nu si-a cunoscut parinții biologici. Singura poveste care i s-a spus toata viața este ca acestia au abandonat-o. De cand se stie, Salma nu a incetat sa caute indicii despre identitatea lor si locul in care i-ar putea gasi, dar nu a descopeit nimic. Asta, pana intr-o zi cand gaseste o carte speciala, plina de povesti despre Santa Clara si istoria locuitorilor de acolo. Inarmata cu aceasta carte magica, Salma porneste intr-o aventura impreuna cu cei doi prieteni ai ei, extraordinar de sufletisti, Jorge si Pedro, pentru a gasi veriga lipsa din istoria ei personala si pentru a-si cunoaste parintii pierduti demult.

„Salma si misterul cartii magice” este un film animat distribuit de Ro Image 2000 si Prorom, ce va putea fi vizionat la cinema in varianta subtitrata sau dublata in limba romana.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s