Cum ii ajuta un catalog electronic pe parinti si copii

Cum ii ajuta un catalog electronic pe parinti si copii

Un catalog electronic poate fi util atat in a urmari evolutia scolara a micutului tau, cat si pentru a sustine si incuraja dezvoltarea copilului pe drumul pe care si-l alege. Afla mai multe despre toate beneficiile acestui instrument, acum, la Meditatii pentru parinti.

Important este sa ai niste instrumente prin care, chiar daca ratezi o sedinta, pana la urma, sa stii ce face copilul tau si sa vezi daca se simte bine sau nu se simte bine la scoala”, explica Andreea Cramer, Director de Marketing Telekom Romania.

Solutia Telekom este un catalog electronic, unde profesorii, parintii si chiar si elevii pot urmari situatia scolara completa: notele din catalog, mediile, absentele, proiectele in derulare, activitati extrascolare. Elevii chiar pot lucra pe proiecte si pot afla mai multe despre lucrurile care ii pasioneaza.

In acelasi timp, parintii si profesorii pot discuta in mediul digital despre evolutia scolara si dezvoltarea copilului, din toate privintele, fie academica, sociala sau emotionala. Astfel de discutii pot implica si copilul, incurajand astfel comunicarea in familie.

Afla aici mai multe despre beneficiile unui catalog electronic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s