Cum faci fluturi 3D din hartie colorata

Fluturii sunt, fara indoiala, cele mai frumoase si mai indragite insecte, iar copiii sunt cei mai pasionati fani ai acestor zburatoare. Daca si piticul tau se numara printre ei atunci avem pentru voi o activitate ideala: iti aratam cum puteti face fluturi 3D pe hartie. Nu e complicat deloc si nici nu aveti nevoie de multe materiale.

Ai nevoie de:
  • hartie colorata (cartonata sau nu);
  • foarfeca;
  • lipici;
  • carioci;
  • optional: ochisori mobili.
Ce trebuie sa faci?

Indoaie pe jumatate o bucata de hartie, deseneaza conturul unei aripi de fluture si decupeaza apoi hartia (aripile trebuie sa ramana prinse una de alta la jumatatea hartiei indoite).

Pune lipici pe interiorul uneia din cele doua aripi si lipeste fluturele pe o coala de hartie (colorata sau nu), in asa fel incat una din aripi sa ramana mobila.

Decupeaza si lipeste langa aripi si corpul fluturelui, dintr-o bucata de hartie colorata. Completeaza opera desenandu-i fluturelui ochi si gura (sau lipeste-i niste ochisori mobili, daca ai) si gata! Ai obtinut un minunat fluture 3D din hartie pe care-l poti transforma usor intr-o felicitare originala pe care sa o daruiesti cuiva drag.

Sursa: www.iheartcraftythings.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s