Cum corectezi miopia la copii

Cum corectezi miopia la copii

Cum recunosti miopia la copii, de la ce varsta este bine sa iti duci puiul la un consult oftalmologic si cum corectezi problemele de vedere ale micutului? Afla raspunsurile acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Daca neonatologul si medicul pediatru nu au observat nimic in primele luni de viata, primul consult oftalmologic ar trebui facut in jurul varstei de 2 ani sau imediat ce observi urmatoarele simptome:

  • copilul tine aproape de fata orice urmareste – carte, telefon, tableta;
  • sta foarte aproape de televizor;
  • strange din ochisori ca sa vada imaginile mai clare.

Toate aceste manifestari denota miopia la copii, afectiune care ar trebui tratata cat mai devreme cu putinta, astfel incat sa fie posibila o recuperare.

Totodata, dr. Miruna Nicolae, medic primar oftalmolog, atentioneaza: „E bine sa ii dai corectia potrivita, nu sa ii dai un ochelar mai mic, in speranta in care nu va creste miopia. Nu faci decat sa il suprasoliciti.”

Mai multe despre miopia la copii si despre cum corectam problemele de vedere iti spunem acum, la Traieste Sanatos.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s