Cum combatem insomnia?

Spunem ca avem insomnie atunci cand nu ne vine somnul sau adormim, dar ne trezim des peste noapte si nu ne odihnim. La adulti este recomandat sa doarma 7-8 ore, iar copiii chiar un pic mai mult.

Stresul este un factor care poate duce la insomnie. Persoanele cu depresie, anxietate sau probleme de familie intampina frecvent tulburari ale somnului. Un alt factor care duce la un somn greoi este consumul de ceai negru, cafea si bauturi energizante.

Daca insomnia persista inseamna ca este o problema si trebuie sa o combatem usor, usor.

Ruxandra Constantina, medic primar apifitoterapie, ne ofera cate sfaturi pentru a scapa de insomnie, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s