Cornel Ilie: As face orice pentru ea, oricat de greu ar fi

Cornel Ilie: As face orice pentru ea, oricat de greu ar fi

Mai presus de a fi solistul trupei Vunk sau actor in musicalul Mamma Mia, Cornel Ilie considera ca rolul sau cel mai important este cel de tata. Alaturi de muzician, in emisiunea Tati in dialog, am vorbit despre ce a invatat el din viata de tatic. Daca ai ratat interviul, asculta podcastul aici.

De 2 ani jumatate incoace, asta este cel mai important – ca sunt tatal Zarei – si mi-ar placea ca asta sa devina eticheta mea”, ne spune Cornel Ilie, adaugand ca „as face orice pentru ea, oricat de greu ar fi”.

Pentru fiica sa, cantaretul isi doreste ca ea sa-si descopere o pasiune care ii aduce la fel de multa fericire cum a fost pentru el cu muzica.

Sunt un om fericit ca mi-am gasit pasiunea de foarte mic. Tot ce am facut a fost ca sa imi indeplinesc pasiunea asta, sa o hranesc, sa o imblanzesc, sa o dezvolt, sa o imprastii si altora. Tot ce s-a intamplat in jurul meu, toti oamenii pe care i-am intalnit m-au ajutat si sa imi descopar pasiunea si sa o duc mai departe”, povesteste el.

Iar pe Zara vrea sa o sustina sa gaseasca aceeasi bucurie, in orice domeniu si-ar dori. „Nu as vrea sa o imping niciodata catre nimic, doar sa fiu acolo, in spatele ei, sa o ajut sa nu cada, dar sa se duca sa-si faca singura drumurile, sa greseasca singura, sa descopere singura lucrurile care ii plac si care nu ii plac”, mai spune solistul de la Vunk.

Momentul nostru preferat din interviu a fost atunci cand Cornel Ilie ne-a pus in fata toate asemanarile dintre copilarie si muzica, de la „puritatea care trebuie sa le defineasca pe amandoua” pana la joaca de care ambele au nevoie pentru a creste.

[Vezi si: Jocurile Copilariei: 7 pietre cu Cornel Ilie]

Mai multe povesti din rolul de tata al cantaretului te lasam sa descoperi acum, in podcastul de mai jos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s