Super-misiunea Synevo Junior

Atunci cand micii nostri eroi se confrunta cu frica, noi adultii, cautam modalitati de a-i incuraja. Dar de cele mai multe ori, puterea de a-si infrunta teama sta chiar in mainile celor mici, caci acestia au puteri interioare care asteapta sa fie activate.

Toamna aceasta ne activam Super-Puterea Curajului alaturi de Synevo si Itsy Bitsy!

Chiar si SuperEroii se tem uneori, mai ales cand misiunea lor e dificila, si au nevoie de incurajari. Fie ca este vorba de o formula magica, o incurajare cu rima sau o imbratisare puternica, cu totii avem modul nostru preferat de a ne incuraja pe noi insine si pe cei dragi noua.

Intra in Super-misiunea Synevo Junior pana pe 6 decembrie si ajuta-ne sa adunam cat mai multe incurajari!

Vrem sa aflam Cum isi invinge teama copilul tau!
Inscrie-i raspunsul in formularul de concurs, mai jos, si poate fi unul dintre cei 5 castigatori ai concursului Super-misiunea Synevo Junior!

Synevo a pregatit 5 ochelari VR, ideali pentru a explora noi lumi si realitati!

Fotografia este cu titlu informativ.

Cei 5 castigatori ai ochelarilor  VR vor fi anuntati pe 8 decembrie la radio, chiar de Itsy si Bitsy in cadrul emisiunii ItsyBitsyNeata (07:00-09:00).

Concursul se desfasoara in perioada 8 noiembrie – 6 decembrie, exclusiv online.

Castigatorii sunt:

Hesz Cristian Arad
Gîrlonța Roxana Iasmina Faget
Andrada Radu Bacau
Petrescu Mihaela Targoviste
Budeanu Sebastian Bacau

 

Si pentru cand Micii Super-Eroi au nevoie sa-si verifice starea de sanatate, centrele de recoltare Synevo se transforma in Clubul Super-Eroilor Synevo Junior – unde recoltarea analizelor se poate face fara teama, cu ajutorul proiectului VR Kids Synevo. Afla mai multe pe synevo.ro.

 


Un comentariu la „Super-misiunea Synevo Junior”

  1. Mi-am învățat copii sa vorbeasca cu mine orice, asadar sunt curajoși și încrezători și știu ca frica poate fi usir depășită

Comentariile sunt închise.

s