Family HUB

Super Eroii de la Itsy Bitsy FM si prietenii pamanteni au nevoie de o super energie care sa le incarce bateriile. Itsy, Bitsy si Spinner impreuna cu Enel, cauta solutia care sa aduca joaca la un alt nivel.

In unele momente de schimbare continua cum sunt cele pe care le traim astazi, sursele de energie sunt la limita, iar prietenii pamanteni au nevoie de un super erou care sa le incarce bateriile si sa le alimenteze creativitate cu jocuri noi.

Energy KID este noul Super Erou de la Itsy Bitsy FM, conectat cu specialistii de la Enel, care ii va purta pe cei mici intr-o joaca a curiozitatii.

” Salut!

Sunt Energy KID, iar sa fii prieten cu energia, asa cum sunt eu, e priza!

Puterea mea este activarea resurselor de energie si mereu cand gasesc un cablu sau o sarmulita, mi se aprinde un beculet si am imediat un experiment in minte”.

 

Pasiunea lui Energy KID este de a produce energie din orice,chiar si dintr-un cartof.

Prietenii pamanteni vor putea descoperi toate aceste experimente in Clasa Virtuala: „Astazi cand mama face salata mi-a venit o idee…

Cartofii nu sunt buni doar pentru salata … Acidul din cartof poate degaja energie atunci cand intra in contact cu metale precum zinc sau cupru”

CONCURS:

Urmareste-i in fiecare dimineata pe Itsy si Bitsy, inscrie-te in ZOOM sa descoperi provocarile lui Energy KID din Clasa Virtuala sau trimite-ne o poza cu tehnologia sau experimentul inventat de tine.
Stim ca in fiecare casa locuieste cel putin un mic specialist, care este curios sa descopere ce au construit altii sau care construieste propria lui joaca cu tehnologia.

Daca esti si tu unul dintre acestia poti veni cu noi in ZOOM sau poti sa-ti inscrii proiectul in concurs. Astfel proiectul tau va avea sansa sa ajuga in Clasa Virtuala, iar tu, micule specialist, vei putea castiga unul din premiile puse la bataie de Enel.

Mai multe detalii in REGULAMENT


Premiile oferite de Enel si Itsy Bitsy, in perioada campaniei 15 Martie – 20 Decembrie:

 • Set STEM – saptamanal puteti castiga un Kit 14in1 constructie – Solar Powered Robot ;
 • Solar robot – lunar puteti castiga un KIT STEM, robotei cu sursa solara ;
 • Kit Snap Circuits SCG125 – cu circuite electronice pentru copii, poate fi utilizat pentru a realiza peste 125 de proiecte electronice – premiul cel mare la finalul campaniei ;

Premiul special:

 • KIT energy KID – lunar puteti castiga unul din cele trei KIT-uri Energy KIT, special branduite, care contine: un stik cu toate episoadele Energy KID, o sticla pentru apa, o boxa wireless si o sapca

 


  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si ENEL, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si ENEL.

  Sustine educatia si creativitate celui mic, inscrie-l in proiectele "Clasa virtuala" si "Clasa de sustenabilitate" si poate castiga unul din premiile lunare.

  "Clasa virtuala"
  Ii place tehnologia si viseaza la propriul lui laborator, inscrie o poza cu proiectul electric realizat de cel mic.

  "Clasa de sustenabilitate"
  Daca ai un proiect personal de reciclare sau de responsabilitate, sharuieste-l cu noi, trimite-ne o poza cu acesta si hai sa-i inspiram si pe ceilalti.


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s