Clasa de sustenabilitate

Super Eroii de la Itsy Bitsy FM si prietenii pamanteni au o noua misiune, o misiune prin care sa descopere cat de important este sa pastreze un mediu inconjurator sanatos. In fiecare saptamana, Spark, SuperZAPA si Energy KID vor oferi si vor aduna informatii de la ascultatori despre: reciclare, consumul responsabil si energia verde.

Vino si tu in “Clasa de sustenabilitate” si povesteste-ne ce informatii utile ai tinut minte din misiunea lansata de supereroii Itsy Bitsy sau ce gesturi mici si faci zi de zi ca sa fii prieten cu natura si sa contribui la un viitor mai verde.

Daca ai un proiect personal de reciclare sau de consum responsabil, trimite-ne o poza cu acesta si hai sa-i inspiram si pe ceilalti.

Inscrie-te in concurs si poti castiga un super premiu de la Enel!

 


Premiile oferite de Enel si Itsy Bitsy, in perioada campaniei 15 Martie – 20 Decembrie:

  • Set STEM – saptamanal puteti castiga un Kit 14in1 constructie – Solar Powered Robot ;
  • Solar robot – lunar puteti castiga un KIT STEM, robotei cu sursa solara ;
  • Kit Snap Circuits SCG125 – cu circuite electronice pentru copii, poate fi utilizat pentru a realiza peste 125 de proiecte electronice – premiul cel mare la finalul campaniei ;

Premiul special:

  • KIT  energy KID – lunar puteti castiga unul din cele trei KIT-uri Energy KIT, special branduite, care contine: un stik cu toate episoadele Energy KID, o sticla pentru apa, o boxa wireless si o sapca

Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si ENEL, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si ENEL.

Sustine educatia si creativitate celui mic, inscrie-l in proiectele "Clasa virtuala" si "Clasa de sustenabilitate" si poate castiga unul din premiile lunare.

"Clasa virtuala"
Ii place tehnologia si viseaza la propriul lui laborator, inscrie o poza cu proiectul electric realizat de cel mic.

"Clasa de sustenabilitate"
Daca ai un proiect personal de reciclare sau de responsabilitate, sharuieste-l cu noi, trimite-ne o poza cu acesta si hai sa-i inspiram si pe ceilalti.