Pagina concurs Clasa Virtuala si Clasa de sustenabilitate

CONCURS:

Lunar te poti inscrie intr-una din cele doua clase, in functie de inclinatiile pe care le ai, poti face parte din Clasa Virtuala sau Clasa de Sustenabilitate .

Clasa Virtuala

Clasa de sustenabilitate

Urmareste-i in fiecare dimineata pe Itsy si Bitsy, inscrie-te in ZOOM sa descoperi provocarile lui Energy KID din Clasa Virtuala sau trimite-ne o poza cu tehnologia sau experimentul inventat de tine .

Stim ca in fiecare casa locuieste cel putin un mic specialist, care este curios sa descopere ce au construit altii sau care construieste propria lui joaca cu tehnologia.

Daca esti si tu unul dintre acestia poti veni cu noi in ZOOM sau poti sa-ti inscrii proiectul in concurs. Astfel proiectul tau va avea sansa sa ajuga in Clasa Virtuala, iar tu micule specialist vei putea castiga unul din premiile puse la bataie de Enel.

Premiile oferite de Enel si Itsy Bitsy, in perioada campaniei 15 Martie – 20 Decembrie:

  • Set STEM – saptamanal puteti castiga un Kit 14in1 constructie – Solar Powered Robot ;
  • Solar robot – lunar puteti castiga un KIT STEM, robotei cu sursa solara ;
  • Kit Snap Circuits SCG125 – cu circuite electronice pentru copii, poate fi utilizat pentru a realiza peste 125 de proiecte electronice – premiul cel mare la finalul campaniei ;

Premiul special:

  • KIT  energy KID – lunar puteti castiga unul din cele trei KIT-uri Energy KIT, special branduite, care contine: un stik cu toate episoadele Energy KID, o sticla pentru apa, o boxa wireless si o sapca


Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si ENEL, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si ENEL.

Sustine educatia si creativitate celui mic, inscrie-l in proiectele "Clasa virtuala" si "Clasa de sustenabilitate" si poate castiga unul din premiile lunare.

"Clasa virtuala"
Ii place tehnologia si viseaza la propriul lui laborator, inscrie o poza cu proiectul electric realizat de cel mic.

"Clasa de sustenabilitate"
Daca ai un proiect personal de reciclare sau de responsabilitate, sharuieste-l cu noi, trimite-ne o poza cu acesta si hai sa-i inspiram si pe ceilalti.