Party HUB-ul Back to school de la Auchan


Incepe un nou an scolar!

Si pe langa emotiile care ne incearca deopotriva, pe cei mici si pe cei mari, mai avem multe lucruri de pus la punct. Cumparaturi de rechizite, de haine si incaltaminte, poate o frizura noua si neaparat un control medical, inainte de a intra in colectivitate…; si lista pregatirilor pentru noul an scolar, poate continua.

Dar noul an scolar nu este doar despre pregatiri fizice, ci si despre pregatiri emotionale! E momentul in care ne activam puterile interioare, ca sa fim deschisi spre noi descoperiri, spre explorare, spre invatare si distractie.

Activeaza-ti si tu energia, creativitatea, curajul, bunatatea, prietenia si bucuria alaturi de eroii Itsy Bitsy si Hub-ul de Back to School Auchan!


In Hub-ul de Back to School Auchan, sunt asteptati toti copiii, mici si mari!

Ne pregatim impreuna sa intampinam anul scolar, alaturi de prietenii de la Auchan cu un concurs online national si Party Hub-ul de Back to School Auchan!

Suntem curiosi, cum va pregatiti tu si copilul tau pentru inceperea noului an scolar!

Fie ca este vorba de cumparaturi, curatenie in camera si birou, o vizita la frizerie sau dansul bucuriei pentru revederea cu minunatii colegi de clasa – impartaseste cu noi printr-o poza si intri automat in concurs!

Incarca o poza cu pregatirile celui mic, pana pe 15 septembrie, in formularul de concurs mai jos, si poti castiga unul dintre cele 3 bonusuri valorice pe cardul de fidelitate MyClub Auchan!

Castigatorii vor fi anuntati pe 2, 9 si 16 septembrie, prin random.org. si anuntat in pagina de concurs.

Iar pentru ca pregatirile sa fie cu energie si veselie, prietenii de la Auchan ti-au pregatit 5 editii de Hub de Back to School, in care sa dai tonul muzicii si distractiei in zona de party, dar si start la joaca si explorare in zona de robotica.

In fiecare sambata, incepand cu ora 10:00 dimineata in hipermarketul Auchan din cartierul tau:

 • 27 septembrie in Auchan Titan si Auchan Berceni
 • 03 septembrie in Auchan Vitan si Auchan Dr. Taberei
 • 10 septembrie in Auchan Militari

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si AUCHAN, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si AUCHAN.

  Produs 1  Produs 2  Produs 3


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s