Party HUB-ul Auchan – Campanie nationala

Cum se pregateste cel mic pentru inceperea noului an scolar?

Arata-ne si noua printr-o poza, ritualul de pregatire pentru gradinita sau scoala si inscrierea in concurs este automata! Poate fi orice fel de pregatire: de la ales caiete, pixuri si uniforma, pana la facut ordine in raftul cu rechizite sau improspatat frizura!

Poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de prietenii de la Auchan, ce constau in bonus valoric de 200 de lei, valabil pe cardul de fidelitatea MyClub Auchan.

Poti folosi bonusul valoric atat online, cat si in orice hipermarket Auchan, pentru a achizitiona bunatati pentru pauza mare, rechizite scolare sau haine pentru a incepe scoala cu dreptul.

Castigator 02 septembrie:

Matei Vasilica Mirabela din Dolj

Castigator 09 septembrie:

Baldea Gabriela din Alba

Castigator 16 septembrie:

Stanciu Georgiana din Buzau

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si AUCHAN, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si AUCHAN.  Intra in concursul HUB-ul de Back to School Auchan, arata-ne printr-o poza, cum se pregateste copilul tau pentru noul an scolar si poti castiga unul dintre cele 3 bonusuri valorice a cate 200 de lei fiecare, bonus valabil in cardul MyClub Auchan


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s