Party HUB-ul Back to school de la Auchan

Suntem inapoi la scoala, alaturi de prietenii din marea familie Auchan.

Si incepem toamna cu zambetul pe buze, pentru ca prietenii de la Auchan ne invita din nou sa sarbatorim Back to School Auchan!

In Party Hub-ul de Back to School Auchan premiile pot fi castigate si la concurs online, dar si in evenimentele de joaca din hipermarketurile Auchan din Bucuresti.

 

Avem o provocare scolareasca pentru tine si 3 premii generoase!

Numeste 3 rechizite, pe care le adaugi in cosul de cumparaturi Auchan, de care scolarul tau are nevoie in aceasta toamna, ca sa aiba succes la scoala.

Intra pe Auchan.ro alege cele 3 rechizite, din gama de produse scolare si apoi inscrie link-urile in formularul de concurs Back to School Auchan, de mai jos.

Fii si tu castigatorul unuia dintre cele 3 premii: vouchere de fidelitate in valoare de 200 de lei fiecare, acordate pe cardul MyCLUB Auchan.

 

Inscrie-te raspunsul tau, pana pe 30 septembrie si intri automat in concurs.

Castigatorii vor fi fi desemnati prin extragere random.org si anuntati in pagina de campanie pe 18, 25 septembrie si 2 octombrie.

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si AUCHAN, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si AUCHAN.

  Produs 1  Produs 2  Produs 3

   


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s