Intra in atmosfera Sarbatorilor cu noul film Disney „Mary Poppins Revine” si castiga premii speciale pentru tine si copilul tau!

Mary Poppins se intoarce cu o noua pelicula in cinematografe si isi propune sa te binedispuna de Sarbatori cu cele mai frumoase emotii: bucurie, dragoste si speranta!

Adauga la acestea si un pic de inefabil si ai obtinut o atmosfera supercalifragilistica, specifica personajului mult indragit Mary Poppins. Cum poti face, mai exact? Transpune-te in atmosfera speciala Mary Poppins si participa alaturi de cei mici la un super concurs si poti castiga premii tematice Mary Poppins Returns.

Ce trebuie sa faci?

Tot ce trebuie sa faci este sa asculti emisiunea SuperZAPA de luni pana vineri, in perioada 17-21 decembrie, intre orele 18:00 – 20:00 si sa prinzi momentul concursului Mary Poppins Revine.

Ce poti castiga?

Premii: 10 cadouri tematice Mary Poppins pe saptamana, acordate in perioada 17-21 decembrie 2018. Se vor acorda cate doua premii pe zi pe 17, 18, 19, 20 si 21 decembrie.

Fii pe faza, lasa-ti telefonul la indemana, suna la numarul 0725.300.700 si completeaza propozitia cheie lansata in cadrul concursului nostru. Toate vor avea ca tematica magia, optimismul, veselia si pofta de viata specifice personajului din ultimul film Disney: Mary Poppins Returns, un personaj care este alaturi de tine indiferent de obstacole, transforma orice vis in realitate si orice clipa trista intr-una plina de speranta si bucurie.

Avem si cateva exemple pentru tine, ca sa te antrenezi din timp:

  • Mary Poppins este tot timpul in slujba dragostei si a prieteniei adevarate. Iubirea inseamna…
  • Mary Poppins transforma orice vis in realitate. Minunile se intampla cu adevarat atunci cand…
  • Mary Poppins reuseste sa transforme o zi banala intr-una cu adevarat speciala. Optimismul e foarte important pentru ca…
  • Mary Poppins aranjeaza intamplarile in asa fel incat toate sa aiba un final fericit. Speranta nu moare niciodata atunci cand…
  • Marry Poppins ii incurajeaza pe toti si se simte cel mai bine alaturi de familie. Bucuria Sarbatorilor e atunci cand…

Filmul va avea premiera in cinema pe 21 decembrie 2018, in varianta dublata si subtitrata si este distribuit de Forum Film Romania.

Pentru mai multe detalii citeste Regulamentul.

Despre filmul Mary Poppins Returns

Michael (Ben Whishaw) si Jane (Emily Mortimer) au crescut si sunt adulti. Michael, cei trei copii ai sai si menajera lor, Ellen (Julie Walters), locuiesc pe strada Cherry Tree Lane.

Dupa ce Michael sufera o grea pierdere personala, enigmatica dadaca Mary Poppins (Emily Blunt) reintra in viata familiei Banks si, impreuna cu vesnic optimistul aprinzator de felinare stradale Jack (Manuel Miranda), isi foloseste abilitatile magice unice pentru a ajuta familia Banks sa redescopere bucuria si uimirea care lipseau din viata lor.

Pentru asta, Mary Poppins le face cunostinta copiilor cu cateva personaje amuzante, inclusiv cu excentrica ei verisoara Topsy (Meryl Streep).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s