Happy Photo de Familie

Sarbatorile sunt un prilej nemaipomentit de a aduce familia impreuna si de a simti bucuria conectarii cu cei dragi, fie ei copii, parinti, unchi, matusi, bunici. De sarbatori, in familiile cu copii, toata casa miroase a bucate alese si cetina de brad si rasuna de rasetele lor. De multe ori am vrea sa putem pastra vii aceste clipe cat mai mult in inimile noastre.

Itsy Bitsy FM s-a gandit sa dea o mana de ajutor celor care vor sa pastreze bucuria in familie peste an si de aceea ofera sedinte foto pentru familii cu copii (0-12 ani), la studioul fotografei Cristina Nichitus Roncea. Pozele sunt facute intr-un decor de poveste de Craciun si vor putea deveni tablouri ce pastreaza viu spiritul sarbatorilor in familie.

Pentru a castiga o sedinta foto pentru familia ta, asculta Itsy Bitsy FM, prinde momentul concursului la “Happy Music cu Ruxandra” (luni-vineri, 09:00-12:00 ) intre 31 octombrie – 18 noiembrie 2016, si raspunde corect la intrebarea Ruxandrei.

Oferim 15 sedinte foto profesioniste, cate una in fiecare zi.

Fiecare premiu consta in:

  •     Sedinta foto de 30 de minute, intr-un décor de Craciun
  •     20 de fotografii digitale, majoritatea cu copilul tau si cateva cu intreaga familie

Costumele si machiajul revin in responsabilitatea fiecarui castigator.

Sedintele foto se realizeaza in perioada 1 noiembrie-21 decembrie 2016 si se programeaza de comun acord cu fotografa Cristina Nichitus Roncea.

PhotographyStudio – Kids&Family se afla in Bucuresti, in aproprierea parcului Titan.

decor-craciun_poze

Citeste Regulament General.

logo-photography-studio-ro-_site

 

 

 

 

Daca nu te numeri printre castigatorii campaniei Itsy Bitsy FM, dar iti doresti foarte mult o sedinta foto pentru copilul tau sau pentru intreaga familie, Cristina Nichitus Roncea  te primeste mereu cu bratele deschise, intr-un studio profesionist, perfect dotat si decorat pentru ca voi sa va simtiti ca acasa.

Cristina Nichitus Roncea este fotograful oficial al Itsy Bitsy FM si aparatul ei a pozat in aceasta toamna pe Andreea Marin, Ruxandra Rusan, Tily Niculae si chiar pe SuperZAPA! 

Cateva dintre albumele realizate de ea: 

Detalii despre servicii:  0742.111.171 sau cristina@nichitus.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s