Fereastra REHAU, pentru generații în siguranță

CASTIGATORI:

 1. Costinel Buca
 2. Valentina Neagu
 3. Stefan Luminița Elena
 4. Dumitrache Ancuța
 5. Cristina Peptea

Anul acesta, la început de școală realizăm prin fereastra REHAU o călătorie imaginară în casele de SuperEroi!

Alătură-te și tu și lasă-ne să descoperim locul unde micul tău SuperErou se simte în siguranță în casa voastră și să aflăm povestea lui.

Micuții noștri SuperEroi au nevoie la începutul fiecărui an școlar și mai ales în această perioadă dificilă, de încurajare din partea părinților, a profesorilor și a tuturor celor din jur.  Emoțiile pot fi controlate atunci când ei se simt în siguranță, motiv pentru care ne dorim să descoperim acel loc special din casă unde ei simt cel mai intens acest sentiment.

fereastra REHAU = fereastră de încredere = FEREASTRA 2.1

Economie circulară sustenabilă la REHAU Window Solutions

De peste 30 de ani REHAU lucrează intens pentru producerea de ferestre sustenabile. Astăzi REHAU este pionier în această branșă. Prin economia circulară aplicata de REHAU, se dorește creșterea proporției de PVC-dur reciclat în sistemele  de ferestre REHAU.

Calitatea premium REHAU garantează întotdeauna durata de viață maximă a ferestrelor, care, datorită eficienței energetice ridicate, contribuie de asemenea la conservarea resurselor în faza de utilizare.

Ferestrele REHAU devin ferestre pentru generații și aduc o contribuție importantă la protejarea planetei.

Ferestre reinventate. Pentru viața modernă.

Fereastra REHAU 2.1 este acea punte care le va permite tuturor SuperEroilor să se conecteze cu încrederea, cu bucuria și cu dorința de a fi în siguranță.

Nici un SuperErou nu trebuie să se simtă singur, speriat sau obosit.

Împreună vom participa la cel mai amplu exercițiu de încredere prin care nu vor trebui decât să privească pe o fereastră și totul va fi bine!

Fereastră REHAU, însoțește generațiile ca un martor tăcut, dar care joacă un rol important pentru că acestea să se dezvolte în siguranță!

Alătură-te și tu și lasă-ne să descoperim locul unde micul tău SuperErou se simte în siguranță în casa voastră și să aflăm povestea lui.

 

 

  Prin prezenta declaratie, imi exprim consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si sunt de acord cu: GDPR Am peste 18 ani,sunt de acord si indeplinesc conditia

  Prin participarea si inscrierea copilului in acest proiect, eu ca parinte imi dau acordul si ofer drepturile de difuzare catre organizatori proiectului, Itsy Bitsy FM si REHAU, pentru realizarea unor materiale cu caracter publicitar. Am luat la cunostinta ca materialele realizate urmeaza sa fie difuzate/promovate in mediile organizatorilor proiectului Itsy Bitsy FM si REHAU.

  Susține-l pe cel mic in realizarea proiectului și înscrie-l în concurs

  "Încarcă poza"


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  s