Fii supererou in misiunea ta, cu Koh-I-Noor!

Fiecare copil are o superputere interioara pe care noi il ajutam sa si-o descopere si sa o foloseasca.

Astfel, Koh-I-Noor este partenerul nostru si al copiilor, pentru a le oferi incredere in aceste puteri in misiunea Inceputul noului an scolar.

Orice erou are nevoie de accesoriile potrivite pentru a reusi in misiunea sa. Thor are nevoie de ciocan, Captain America, de scut, iar un supererou la inceput de an scolar nu poate porni la drum fara ghiozdan, penar si rechizite.

Koh-I-Noor vine in intampinarea micilor supereroi si le ofera in fiecare zi, pana pe 28 septembrie, super accesoriile de care au nevoie pentru a prinde incredere in puterile lor si a fi cei mai buni in timpul misiunii.

Descopera pe  www.koh-i-noor.ro  sau pe www.creioane.ro  produsele Koh-I-Noor care ii pot fi partener de scoala celui mic.

In fiecare zi Itsy, Bitsy si Andrei vor anunta tema zilei Koh I Noor, la care puteti raspunde prin mesaj scris sau audio pe WhatsApp Itsy Bitsy (0725 300 700).

La finalul emisiunii, castigatorul va fi extras prin Random.org si anuntat in direct!

Inscrie-l in concurs pe micul tau supererou si poate castiga unul dintre cele 20 de premii formate din rechizite si produse scolare Koh-I-Noor.

Succes!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s