Cel mai nou bazin de înot din București: Casa Campionilor NAVI

Cel mai nou bazin de inot din Bucuresti: Casa Campionilor NAVI

Dupa ce si-a ghidat sportivii la Campionatele Mondiale, Europene si Balcanice, Catalin Becheru se concentreaza din nou pe copiii aflati la inceput in relatia lor cu inotul. Ii e dor sa ii invete sa fie prieteni cu apa. Ii e dor sa intre in jocurile nelimitate ale imaginatiei, in care copiii devin, pe rand, personaje acvatice si super eroi cu puteri imaginate de ei. Asa ca i s-a parut firesc sa isi asume rolul de antrenor coordonator si antrenor principal la noul bazin Casa Campionilor NAVI, primul bazin de inot construit din zero de echipa Catalin si Iulia Becheru, fondatorii celui mai premiat club de inot pentru copii din Romania.

Dupa ani de munca, obstacole si inapatanare de a crede in visul lor, cei de la Casa Campionilor NAVI au deschis portile pe 1 iunie 2018, primindu-si cursantii intr-un spatiu gandit de inotatori pentru inotatori.

Un bazin incalzit, cu o plaja a bazinului incalzita – in asa fel incat atunci cand iesi din apa sa simti caldura sub talpile picioarelor. Un bazin descoperit, in asa fel incat inoti doar cu cerul deasupra ta. Temperatura apei este optima pentru corpul unui inotator chiar si cand afara este frig. Daca temperatura exterioara este de 5 grade Celsius, apa are 28 de grade si iti asigura tot confortul pentru a inota cu placere.

Filtrarea apei se face printr-un sistem automat, care si improspateaza apa in functie de numarul oamenilor din bazin. Tratarea apei se face prin dozatoare automate de clor si ph “BS Pool”, valoarea ph-ului din bazin fiind intre 7.2 – 7.4 , iar valoarea clorului intre 0.7 -1.4.

Sunt detalii poate prea tehnice, insa importante pentru orice parinte care vrea sa isi aduca aici copilul si pentru orice inotator care trece pragul bazinului.

Pe strada Esarfei te opresti la numarul 62 a. Pe placuta de pe poarta scrie discret Casa Campionilor NAVI. Pasesti in cladire si intri intr-o atmosfera cumva familiara, care are caldura casei unui prieten. Insa un prieten cu niste calitati aproape super eroice, un prieten care te indeamna si pe tine sa dai incredere viselor si imaginatiei.

Pe peretii din receptia de la Casa Campionilor NAVI, sunt poze cu copii si antrenori pe podium, care tin mandri cupe si trofee in mana si poarta medalii la gat. In vestiare sunt cupe si trofee care iti refac traseul clubului NAVI, inca de cand se numea Aqua Team si pana in ziua de azi.
Toate fotografiile si cupele si trofeele nu sunt asezate acolo sa epateze, ci sunt acolo ca o prezentare a lor, a oamenilor NAVI. Sunt momentele lor importante, dragi. Sunt realizarile lor. Și li se pare firesc ca toti cei care le trec pragul sa ii cunoasca asa cum sunt.

Cu multi dintre antrenorii care apar in poze o sa faci cursurile de inot. Cursurile pentru copiii de la initiere au o noua regula la bazinul Casa campionilor NAVI: nu mai mult de 6 copii la un antrenor. Este un soi de rasfat pentru practica obisnuita in bazine, insa Catalin (Becheru) isi doreste ca fiecare antrenor sa aibe ocazia sa isi cunoasca bine fiecare mic inotator. Sa descopere ce fel de super erou acvatic este invatacelul lui, ce fel de superputere vrea sa obtina mai mult si mai mult – poate super-claritate subacvatica, ce fel de super-accesoriu ii este mai de folos – masina pneumatica sau laserul acvatic.

Nu trebuie sa vrei sa fii intr-una din pozele de pe pereti daca vii la NAVI. Nu trebuie sa faci sau sa vrei sa faci inot de performanta. Insa este foarte probabil sa te prinda spiritul asta de atingere a viselor, oricare ar fi visele tale. Misiunea asumata a echipei NAVI este sa formeze spirite increzatoare in fortele proprii, sa descopere super eroul din fiecare copil si sa il ajute sa isi cizeleze super puterea. Pentru ca toti copiii sunt super eroi.
La Casa Campionilor, ca si la NAVI Miramar si NAVI Ghencea, unde isi tine cursurile si antrenamentele echipa NAVI, sariturile in apa, bratele de fluture, picioarele de sirena – toate sunt clar ale unor super eroi. Pe strada sau la scoala poate par oameni obisnuiti, dar urmareste-i pe copii in bazinele NAVI si ai sa descoperi ca sunt, de fapt, posesorii unor super puteri.

Asa ca invitatia e practic lansata: cel mai nou bazin din Bucuresti, Casa Campionilor NAVI, cheama toti super eroii la apa!

Afla mai multe:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s