Ce este dezvoltarea cognitiva a copiilor?

Dezvoltarea cognitiva inseamna modul in care se dezvolta creierul. Pana la varsta de 3 ani creierul unui copil este dezvoltat in proportie de 80%. Pe langa motricitate si atentie sporita, dezvoltarea cognitiva se remarca prin coordonare, limbaj, judecata si actiune.

Marea majoritate a parintilor atunci cand afla ca vor avea un copil se informeaza in privinta alimentatiei, a ingrijirii, insa este foarte important sa stim si care sunt etapele de evolutie ale copilului, mai ales la nivelul creierului.

Anca Serea, mama a 5 copii si prezentator TV, ne dezvaluie mai multe din experienta ei, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s