Joaca in afara casei

 

Pentru ca multi parinti isi doresc sa petreaca mai frumos timpul alaturi de copiii lor Andreea Marin impartaseste astazi in emisiunea „Pretuieste viata” cateva idei de activitati pe care le-a exprimentat cu fetita ei Violeta.

Cum a invatat Violeta sa se descurce singura la cumparaturi? Printr-un joc propus de mama ei. Si creativitatea parintilor poate fi fara limite cand vine vorba de joaca, cel mai bun mijloc de invatare pentru cei mici.

Dar in afara casei, copiii si parintii pot trai minunate momente impreuna si mergand la teatru, facand sport, mergand la concerte, facand voluntariat impreuna, organizand petreceri pentru cei dragi la iarba verde sau in locuri de joaca special amenajate, toate avand mare valoare pentru cel mic daca este alaturi de parinte.

„Si daca ideile din emisiunea de astazi nu sunt de ajuns, puteti oricand completa cu cele potrivite voua. Dati frau liber imaginatiei, important e doar sa-i aratati copilului vostru ca sunteti acolo pentru el, si nu e nevoie de un timp indelungat, ci doar de timp de calitate petrecut impreuna.” spune Andreea Marin.

cropped-logo-4.jpg

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s