Ce au aflat parintii la Conferintele Totul despre parenting

Toate intrebarile legate de somnul linistit al copiilor si despre diversificare naturala si-au gasit raspunsurile la Conferintele Totul despre parenting din 6 iunie, de la RIN Grand Hotel!

Sarah Ockwell-Smith, specialist mondial in probleme de somn, Gill Rapley si Tracey Murkett, pionierii baby-led weaning, le-au oferit celor 300 de parinti romani recomandari practice despre imbunatatirea somnului in familie si despre cum sa formeze obiceiuri alimentare sanatoase de la varste fragede.

Ma bucur ca am reusit sa le raspund parintilor prezenti la conferinta la toate intrebarile legate de somnul copiilor lor. Sunt convinsa ca acum ei au asteptari realiste in ceea ce priveste somnul celor mici si ii indemn pe toti cei care nu au fost prezenti pe 6 iunie la conferinta sa caute solutii clare si, totodata, blande in cartea mea a declarat Sarah Ockwell-Smith, autoarea volumului Solutii blande pentru somnul linistit al bebelusilor si al copiilor, editat de Multi Media Est Publishing.

Gasind echilibrul intre nevoile parintilor privati de somn si cele ale copilului, Sarah Ockwell-Smith a oferit la eveniment sfaturi bazate pe dovezi stiintifice.

Somnul este unul dintre cele mai subestimate obiceiuri sanatoase. Lipsa somnului reduce nivelul inteligentei emotionale, al respectului de sine si al asertivitatii, precum si simtul autonomiei, empatia fata de cei din jur, gandirea pozitiva si autocontrolul. M-am bucurat sa fac parte din comunitatea <gentle sleep ambassadors>, in contextul primului eveniment despre somn organizat in Romania, pentru ca am avut ocazia sa descopar informatii noi, extrem de utile si sa contribui, chiar daca timid, la educarea parintilor cu privire la somnul celor mici a spus Larisa Petrini, Health Coach, unul din ambasadorii Gentle Sleep din Romania.

Somnul este una dintre cele mai importante <activitati> din viata unei persoane, indiferent ca ne referim la copii, adolescenti sau adulti – motiv pentru care avem nevoie sa-i acordam atentia cuvenita. Prima conferinta din Romania dedicata <somnului bland> a marcat un pas important in constientizarea diferentelor dintre mituri si realitate, urmatorul pas este sa aprofundam informatiile stiintifice si sa vedem cum le putem integra in tiparul unic de viata al fiecarei familii, cu ajutorul terapiei relationale a completat psihoterapeutul Gaspar Gyorgy, de asemenea, ambasador Gentle Sleep.

Gill Rapley si Tracey Murkett au explicat publicului care sunt argumentele care stau la baza diversificarii naturale si cum sa obţina cele mai bune rezultate in urma introducerii alimentelor solide.Conferinta din Romania a fost un succes din punctul nostru de vedere si suntem bucuroase sa vedem ca atat de multi parinti romani sunt interesati sa-si creasca copiii cu blandete si sa le formeze obiceiuri alimentare sanatoase pentru viata – au spus dupa conferinta autoarele cartilor „Diversificarea naturala” si „Copii crescuti cu blandete„.

Toate cele trei carti ale speakerilor conferintei sunt disponibile pe shop.totuldespremame.ro.

Conferintele TOTUL DESPRE MAME, la care au luat parte pana acum aproape doua mii de parinti romani, au devenit cunoscute publicului datorita participarii unor speakeri internationali si autori de parenting care au provocat profunde schimbari de mentalitati si in Romania – Alfie Kohn (autorul bestseller-ului Parenting neconditionat), Michael Thompson si Jack Newman.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s