Caravana TIC – Povestea unei calatorii prin lumea teatrului

Teatrul Ion Creanga ii invita pe micii spectatori din mediul rural sa se aventureze intr-o excursie de o zi, alaturi de echipa teatrului, in Caravana TIC.

Pana la sfarsitul anului, peste 700 de copii cu varste intre 6 si 10 ani vor avea ocazia sa descopere secretele artistilor si ale oamenilor din spatele cortinelor, in Caravana TIC.

Astfel, insotiti de cadre didactice, parinti sau asistenti maternali, micutii din mediile cu posibilitati financiare reduse vor participa in mod gratuit la activitatile organizate de Teatrul Ion Creanga – spectacole, ateliere, intalniri cu actorii si multe altele.

In plus, Caravana TIC asigură transportul grupurilor invitate.

In urma succesului intampinat la prima vizita – caravana pilot – care a avut loc luni, 25 mai, cu participarea unui grup de 40 de elevi din localitatea Comana, judetul Giurgiu, Teatrul Ion Creanga a programat o noua calatorie sambata, 6 iunie. Cu această ocazie, 40 de prichindei din comuna Clejani, jud. Giurgiu vor urmari spectacolul „Insula misterioasa”, urmand ca dupa spectacol sa ii intalneasca pe actorii care dau viata personajelor lui Jules Verne pe scena si sa participe la atelierul de teatru coordonat de actrita Claudia Revnic.

Caravana TIC va continua și pe durata verii, Teatrul Ion Creanga programand o serie de reprezentatii cu spectacolul interactiv de teatru in miniatura „Cartierul povestilor”, care va avea loc in aer liber, la sediul administrativ al institutiei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s