Conferintele TOTUL DESPRE MAME vin in orasul tau!

Conferintele de parenting organizate de TOTUL DESPRE MAME sunt de acum accesibile parintilor din intreaga tara.

„Conferintele TOTUL DESPRE MAME in orasul tau” – este conceptul care va cuprinde evenimente locale, la care sunt asteptati aproximativ 300 de parinti pentru fiecare editie.

Seria evenimentelor va incepe la Brasov (sambata, 28 martie, la Hotel Kronwell), iar apoi va continua, pana la finele anului, cu Timisoara, Sibiu, Iasi si Constanta.

La Brasov, conferinta se va desfasura sub numele de „Parinti constienti, copii fericiti”. Pe parcursul celor trei module din program, participantii vor primi instrumente teoretice si practice din sfera parentingului, pentru o viata constienta si implinita alaturi de copiii lor.

Astfel, Monica Reu (trainer de comunicare nonviolenta) va sustine modulul „Curajul de a creste copii cu empatie”, Diana Stanculeanu (psihoterapeut) le va expune parintilor tehnici despre „Cum sa incurajam autonomia copiilor”, iar Gáspár György (psiholog clinician) va prezenta “Mindfulness pentru parinti”. Biletele se pot achiziționa online, aici.

„Conferintele TOTUL DESPRE MAME in orasul tau” reprezinta rezultatul asteptarilor pe care le au parintii din Romania cu privire la conectarea lor cu tot ce este nou, eficient si benefic in sfera de parenting.

Evenimentele TOTUL DESPRE MAME, desfasurate pana acum in Bucuresti, s-au bucurat de mult interes din partea parintilor. Atat conferintele nationale – sustinute de speakeri si autori de renume mondial, precum Michael Thompson, Alfie Kohn si Jack Newman – cat si evenimentele periodice cu cei mai indragiti specialisti de parenting din Romania (Serile TOTUL DESPRE MAME si Ateliere cu mamici) sunt o sursa valoroasa de informare si educare, un prilej de neratat pentru parintii preocupati de calitatea vietii si a relatiei pe care o dezvolta cu micutii lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s