Cauti un meserias care sa nu iti dea dureri de cap? Aceasta aplicatie te-ar putea ajuta!

Cand se strica ceva in casa ta, ai nevoie de un meserias care sa repare defectiunea repede si sigur! Dar unde gasesti cat mai rapid un instalator sau un electrician care chiar stie ce face? Iti spunem noi, pe Feexers!

Ce este Feexers?

Feexers este singura aplicatie mobila, gratuita din Romania, care te ajuta sa gasesti profesionistul potrivit pentru problemele din casa ta si nu numai, fie ca e vorba de un instalator, electrician, zugrav, coafeza, manichiurista sau make-up artist. E la fel de usor ca si cum ai chema un taxi!

De ce Feexers?

Cu Feexers, economisesti timp si apelezi la servicii de incredere cu profesionisti verificati!

Prin aplicatia Feexers gasesti:
– electricieni: reparatii si verificare instalatii electrice;
– instalatori: reparatii instalatii termice, apa, sanitare, gaz;
– amenajari interioare: amenajari interioare, montaj gresie, faianta, tapet;
– ingrijire personala: coafura, make-up, manichiura, pedichiura.

Cu Feexers ai garantia ca meseriasii care vin la tine sunt verificati, fiindca pentru a se inscrie in platforma Feexers, acestia trec printr-un intreg proces de evaluare si au nevoie de diploma sau certificat de calificare, experienta in serviciile in care sunt certificati, buletin sau carte de identitate valabila, cazier judiciar curat.

Primesti factura si garantie pentru lucrarea efectuata. Garantarea lucrarii si refacerea acesteia, in perioada de garantie, fac parte din responsabilitatile Feexerului.

Un alt avantaj pe care il ai atunci cand chemi un profesionist prin Feexers este acela ca nu platesti cash, ci cu cardul! platile se fac exclusiv in cadrul aplicatiei, dupa inregistrarea finalizarii jobului. Din momentul in care oferta este acceptata, aplicatia blocheaza pe cardul tau valoarea tarifului iar, la confirmarea finalizarii jobului, banii vor fi deblocati si transferati in contul Feexerului. Uita de negocierea la fata locului. Bine ai venit, plata simpla si sigura!

Vrei sa afli mai multe despre serviciile oferite de Feexers? Intra AICI si sigur vei gasi raspunsuri la intrebarile tale!

Stii meserie si vrei sa te gasesti usor cu clientii? Inscrie-te pe platforma Feexers si vei avea parte de cereri numeroase de la clienti activi, in vecinatate, consultanta financiara si garantia incasarii banilor din lucrarile efectuate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s