Cartea „Din fericire” – perfecta pentru cititul impreuna cu copiii

Cartea este povestea ilustrata si plina de umor a unui baietel plecat spre o petrecere-surpriza. Calatoria lui este un amestec de evenimente fericite si nefericite care fac deliciul copiilor, intotdeauna dornici sa o mai asculte inca o data si inca o data. Parintele care citeste cartea savureaza absurdul comic si alternanta ingenioasa a ilustratiilor color cu cele alb-negru, ca o paralela subtila a calatoriei personajului din carte.

Remy Charlip (1929-2012) a fost un artist american cu talente multiple: scriitor, coregraf, director de teatru, scenograf si profesor. In calitate de autor si ilustrator de carti pentru copii, Remy Charlip a scris sau ilustrat peste 38 de carti. A castigat de trei ori premiul New York Times pentru Cea mai Buna Carte Ilustrata a Anului, a fost premiat cu Marele Premiu pentru Ilustratie in cadrul targului de carte pentru copii de la Bologna si a fost bursier Guggenheim. Cartea Din fericire (1964) se tipareste fara intrerupere de mai bine de 48 de ani.

Este amuzanta, inteligenta si foarte potrivita pentru jocuri de creativitate si nascocit povesti.
Intamplarile comico-absurde prin care trece eroul ei sunt pe rand cand fericite, cand nefericite, intr-o alternanta imprevizibila care face deliciul copiilor.

Ea poate fi comandata de pe site-ul editurii: http://www.editurafrontiera.ro/produs/din-fericire-de-remy-charlip/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s