Carte pentru biblioteca ta: Mindfulness pentru parinti

<< Mindfulness pentru parinti >> este deja o carte clasica pentru cei care isi doresc relatii familiale mai armonioase. Prezenta, conectare, empatie, compasiune si autocompasiune sunt conceptele centrale pe care Mindfulness pentru parinti le promoveaza, prin exercitii practice, in relatia parinte-copil.

Jon Kabat-Zinn, renumit autor si doctor in biologie, fondatorul Clinicii pentru Reducerea Stresului si al Centrului pentru Mindfulness in Medicina, Servicii de Sanatate si Societate din cadrul Universitatii din Massachusetts, isi reuneste fortele in Mindfulness pentru parinti cu sotia sa, Myla Kabat-Zinn, pentru a pune tehnicile de prezenta constienta sau mindfulness la dispozitia familiilor de oriunde.

Desi bogata in sfaturi practice, metode de solutionare a celor mai intalnite dileme parintesti, cat si tehnici de comunicare si relationare, Mindfulness pentru parinti este o carte plina de emotie, care ne impartaseste aceste invataturi prin povesti personale, lipsite de incarcatura didactica a volumelor semnate de psihologii specializati in cresterea copiilor.

Asemenea tuturor titlurilor din colectia Parentaj, si acest volum ne ofera mai mult decat retete: Mindfulness pentru parinti, o carte mai actuala decat oricand, prezinta un stil de viata, ne invita sa ne bucuram de momentul prezent din care putem invata neincetat, ne indeamna sa crestem si noi odata cu cei mici.

Cartea va fi disponibila in premiera la standul editurii Herald din cadrul Conferintei interactive Mindfulness in viata cotidiana, din 5 martie, dar poate fi precomandata si online prin intermediul site-ului de editura.

*Autorul este asteptat cat de curand si in Romania pentru intalnirea cu publicul!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s