Targul de martisoare facute si vandute de copii

Aflat la a opta editie, targul de martisoare facute si vandute de copii, “Martisor Antreprenor”, este deschis publicului duminica, la Libraria Carturesti Verona, in Bucuresti.

In prima zi de primavara, de 1 martie, de la ora 10:00, copiii din institutiile CEDP Step by Step te asteapta la Carturesti Verona cu peste doua mii de martisoare, confectionate de ei insisi. Vanzarea va avea loc pe baza unor planuri de afaceri create chiar de copii, iar preturile martisoarelor pornesc de la 5 lei.

Timp de doua saptamani, copiii au cumparat materialele, au realizat martisoarele, si-au pregatit promotiile, sloganurile si sistemul de vanzare, invatand contureze un plan de afaceri complet.

Evenimentul „Martisor Antreprenor” este deschis publicului – parintilor, copiilor, precum si tuturor celor care doresc sa-i sustina pe cei mici in initiativa lor de a deveni antreprenori si lideri. Cu banii castigati, copiii vor investi in ceea ce isi doresc – de la jucarii si carti, pana la dotarea clasei cu un laptop.

Targul “Martisor Antreprenor” este o initiativa marca Step by Step, cu scopul de a-i provoca pe copii sa invete sa fie antreprenori si lideri, sa gandeasca si sa administreze propria afacere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s