Boribon – Taramul magic al copilariei

Iata cu ce aveam sa ne intalnim acum cativa ani: cu un colt de amintiri ale copilariei  cu un colt pentru copii si adolescenti, bebelusi, dar si pentru copilasi …. Asa mari ca noi.

Pentru cei care nu stiu inca, Boribon este magazinul de jucarii care tine cont de a invata jucandu-te, dar si de a te pune in miscare  si a explora  prin imitatie, imaginatie , logica, socializare si mai ales disciplina.

De 13 ani pe taramul magic  al Jocurilor si Jucariilor creativ-educative, echipa magazinelor de jucarii Boribon, se straduieste atat in magazinele  fizice din Bucuresti si Cluj Napoca, cat si in cel online, sa raspunda nevoilor de joaca contemporana imbinate cu jocul clasic.

Stim atat de bine, din propria noastra copilarie, cat de multe beneficii ne-au adus jocul si joaca in cresterea, educarea si dezvoltarea propriilor abilitati.

Va invitam si pe voi sa intrati in lumea jocului astfel:

Jocuri de societate pentru familii si prieteni : acestea sunt Jocuri prin care socializam, lucram in echipa, exploram sau facem miscare. Deasemenea pot fi Jocuri care ne pun imaginatia sau perspicacitatea la lucru.

Jocuri individuale pentru adulti si copii, ce ajuta la relaxarea si deconectarea cotidiana, iar pe cei mai micuti ii detaseaza de real si ii introduce in lumea lor de basm. Pot fi Jocuri de logica sau Jocuri creative.

Spor la joaca, ceai cald si timp de calitate in familie!

www.boribon.ro Copilareste Cuminte!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s