Bila lenesa

Exista sau nu bila lenesa? Cum reusim sa facem fata perioadelor cu mancare din belsug, mai ales acum in perioada sarbatorilor?

Femeile se confrunta in numar mai mare decat barbatii cu simptomele bilei lenese: migrene, dureri abdominale, stari de greata. In astfel de situatii e bine sa avem o trusa verde la noi, care sa contina: anghinare, cicoare, sunatoare, galbenele – sub forma de ceaiuri, pulbere sau capsule. Un alt remediu foarte bun este amestecul de uleiuri esentiale care stimuleaza secretia lipidica.

Pentru a preveni starile date de bila lenesa e bine sa mancam echilibrat, sa consumam multa apa, dar nu in timpul mesei si sa luam dupa ce mancam un calmant.

Ruxandra Constantina, medic de familie, competenta apifitoterapie, ne invata mai multe despre bila lenesa, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s