Baby Boom Show pregateste parintii si picii de toamna

Baby Boom Show pregateste parintii si picii de toamna

Sub deviza #BabyBoomStie, editia de toamna 2017 a expozitiei Baby Boom Show vine cu o multime de surprize pentru parintii isteti si picii lor.

Noua editie are loc in perioada 31 august – 3 septembrie, la Pavilionul Central de la Romexpo, Bucuresti.

Pe toata durata Baby Boom Show, vizitatorii vor avea parte de reduceri, cursuri gratuite, ateliere de creatie pentru copii, lansari in premiera, cel mai vesel studio foto si multe alte activitati si promotii, de la peste 150 de expozanti.

20 de ore de cursuri gratuite pentru parinti

Parintii vor putea alege dintre:

  • Curs de Prim Ajutor
  • Scoala Viitoarelor Mamici
  • Curs de Diversificare si Nutritie pentru Bebelusi
  • Curs de Alaptare
  • Siguranta Copilului in Autovehicul
  • Curs Somnul Bebelusului
  • Conferinta – Medicina pe limba ta!

Sunt peste 20 de ore de informatii oferite gratuit, de catre specialistii in domeniu, tinerilor parinti. Cu o luna inainte de inceperea Baby Boom Show, locurile sunt ocupate in proportie de 90%.

In plus, la eveniment, parintii vor putea beneficia de evaluari medicale gratuite, de kinetoterapie, logopedie si consiliere cu un psihoterapeut.

2 zile cu intrare libera

Pentru inca o editie, Baby Boom Show faciliteaza prezenta la eveniment prin accesul gratuit in primele doua zile pe baza invitatiei online. Cu o luna inainte de inceperea evenimentului 3.000 de persoane si-au exprimat deja optiunea de a participa, prin accesarea invitatiei.

Va puteti lua invitatia online de aici.

Alte surprize la Baby Boom Show

Asa cum si-a obisnuit publicul, Baby Boom reuneste si de aceasta data cele mai multe banci de celule stem si maternitati. Vizitatorii sunt asteptati cu oferte speciale, iar printre premiile oferite in cadrul tombolelor se numara o nastere si recoltare de celule stem gratuite.

Pe perioada evenimentului, familiile vor putea sa se distreze la cel mai vesel studio foto, intr-o sedinta foto realizata de fotografi profesionisti.

Baby Boom Show promite 30 de ore dedicate atelierelor de creatie si momentelor artistice, precum: pictura pe tricouri, modelaj, ateliere de puzzle sau de limba germana, spectacole de balet, cele mai mari spatii de joaca, tunsori/coafuri gratuite si pictura pe unghii pentru micile domnisoare.

Vor avea loc 2 lansari in premiera: prima tricicleta pliabila si o noua colectie de carucioare. Vineri, 1 septembrie, intre orele 14.00 – 15.00 – parintii au ocazia sa vada si sa testeze cele mai vesele si colorate carucioare, iar Sambata, 2 septembrie, intre orele 14.00 – 15.00 va fi prezentata oficial prima tricicleta pliabila.

Nu in ultimul rand, vizitatorii expozitiei vor avea parte de sute de discounturi exclusive, ce ajung chiar pana la 70%. Printre noutatile acestei editii se numara aparatele de monitorizare video/audio a somnului bebelusului, sistemele co-sleeper, aparatul de gatit multifunctional ce include incalzitor, sterilizator, blender, avand in acelasi timp functii de decongelare si reincalzire, cosmetice eco pentru bebelusi, dar si carucioare si scaune auto certificate la cele mai inalte standarde.

Program de vizitare:

  • 31 august – 2 septembrie 2017, zilnic intre orele 10:00 – 19:00
  • 3 septembrie 2017, intre orele 10:00 – 18:00

Acces GRATUIT pentru 31 august si 1 septembrie 2017 pe baza de invitatie online. Tarif bilet intrare pentru zilele 2 si 3 septembrie 2017: 10 Ron.

Mai multe detalii gasiti aici: www.babyboomshow.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s