Anca Serea si Adi Sina, cu familia la Photography Studio - Kids & Family

Anca Serea si Adi Sina, cu familia la Photography Studio – Kids & Family

Familia Adi Sina si Anca Serea a ales pentru sarbatori studioul de fotografie al fotografei Itsy Bitsy, Cristina Nichitus, unde cele doua vedete au venit cu patru dintre cei cinci copii ai lor: Moise Petru, Ava, Noah si Sara (David, cel mare, a lipsit motivat, pentru ca avea Olimpiada de matematica).

„Fotografiile pe care le vedeti sunt realizate in studioul Cristinei Nichitus Roncea, careia ii multumim pentru atmosfera calda cu care ne-a primit si pentru ca ne-a ajutat sa avem asa amintiri frumoase impreuna cu copiii nostri”, a scris Anca Serea pe Voios.ro.

Cristina Nichitus a surprins frumusetea acestei familii speciale, dupa cum puteti vedea in fotografiile de mai jos cat si in clipul cu imaginile de Craciun pe muzica lui Nicu Alifantis. Pentru ca cererile au ramas constante, povestea de iarna continua la Photography Studio – Kids & Family. Pentru programari, accesati http://www.photographystudio.ro/contact/.

„Ne-am simtit foarte bine in studioul ei. Este fotograful oficial de la Itsy Bitsy, printre altele, iar pozele de familie si in special cele cu copii sunt printre cele mai cerute in studioul ei. Exista parinti care au abonamente si isi fotografiaza copiii o data la trei luni, ne-a spus ea, si mi s-a parut o idee foarte draguta, intrucat cresc rapid si se schimba foarte repede. Mi s-a mai parut o idee buna faptul ca se pot achizitiona de la ea vouchere cadou cu sedinte foto, pe care le puteti oferi la aniversari, nunti sau botezuri. O idee excelenta, nu-i asa? Cui nu i-ar placea sa primeasca drept cadou o sedinta foto intr-un studio profesionist?”, a mai spus vedeta TV.

Sursa: PhotographyStudio.Ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s