Alimentatia copilului cand plecam in vacanta

Cand (in sfarsit) ai inceput concediul, inainte sa pleci in vacanta in familie, gandeste-te cu atentie la alimentatia copilului din timpul excursiei. Pentru a te ajuta sa iti planifici cat mai bine acest aspect, te invitam sa asculti sfaturile de la Traieste Sanatos cu Simona.

La drum lung si in vacanta in familie, ni se pare normal sa luam o vacanta si de la alimentatia corecta si sa mai relaxam regulile. Insa, micutul tau are nevoie sa manance sanatos tot timpul, organismul sau fiind in crestere. Ca urmare, iata sfaturile propuse de Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness, pentru alimentatia copilului.

In primul rand, inainte sa plecati cu totii la drum, iti recomandam sa alcatuiesti pachetele pentru fiecare membru al familiei, care sa contina toate gustarile necesare: sandviciuri gustoase si sanatoase, fructe, nuci, seminte si multa, multa apa. Daca nu ai timp sa pregatesti portii pentru toata familia, atunci, ai grija ce cumperi cand te opresti la magazinele de pe drum.

Apoi, aminteste-le tuturor sa bea apa. „De multe ori, confundam foamea cu setea”, explica Cristian Margarit. Totodata, opriti-va sa mancati inainte sa vi se faca foame, pentru a evita rafturile pline de tentatii, din magazine si benzinarii.

Ce mananci cand ajungi la destinatie? Este varianta all inclusive o solutie buna pentru alimentatia copilului? De ce alte sfaturi sa tii cont in vacanta in familie? Afla raspunsurile acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s