Educatia prin joc si arta la PlaYouth

Educatia prin joc si arta la PlaYouth

Tot mai multi parinti cauta alternative sau solutii complementare la invatamantul traditional. Pentru ei, echipa PlaYouth a dezvoltat educatia prin joc si arta. Afla mai multe despre concept, la Meditatii pentru parinti.

Scopul principal al atelierelor PlaYouth este sa sustina dezvoltarea copiilor intr-un mod atat educativ, cat si ludic, fara teama de a gresi sau de a fi judecati.

„Ii incurajam sa faca ceea ce le place”, explica Ana Bacioi, co-fondator PlaYouth. „Daca ne-am pus un obiectiv la atelier si vedem ca cei mici nu reactioneaza si nu vor sa faca ceea ce ne dorim noi, nu insistam; facem altceva.”

Sub deviza Educatia prin joaca si arta, cei de la PlaYouth ii incurajeaza pe copii sa spuna ceea ce gandesc, sa isi dezvolte increderea in ei insisi si, in general, sa descopere cine sunt sau cine vor sa fie. Atelierele sunt destinate copiilor cu varste intre 5 si 12 ani, se desfasoara doar in weekenduri (si, uneori, vineri seara) si variaza de la improvizatie si teatru, la pictura si stop-motion animation, la chimie distractiva si bune maniere.

Afla mai multe despre ce inseamna educatia prin joc si arta si cum poti sustine astfel dezvoltarea copiilor, acum, la Meditatii pentru parinti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s